Buitenschoolse opvang

Ons kindcentrum werkt samen met KindeRdam kinderopvang. BSO Dominikids is gevestigd in de Dominicusschool en exclusief voor de kinderen van de Dominicus. Op BSO Dominikids worden kinderen gelijk na schooltijd opgevangen en is er de mogelijkheid van opvang tot 18.30 uur.

De leukste plek na schooltijd!

De BSO is één grote ontdekkingstocht. Heerlijk buiten spelen, technische proefjes doen, een potje voetballen, een dance workshop volgen, koekjes bakken… Het is zomaar een greep uit de vele gevarieerde activiteiten op de BSO. En natuurlijk hoort daar ook af en toe lekker chillen met je vrienden en vriendinnen bij.

Op de BSO vinden we het vooral belangrijk dat kinderen de ruimte hebben om zichzelf te zijn, hun talenten te ontplooien, vriendschappen te sluiten en zich zo te ontwikkelen. Onze pedagogisch medewerkers luisteren naar de behoeften van de kinderen en betrekken hen bij het samenstellen van een leuk activiteitenprogramma. Er is veel aandacht voor beweging, sport en spel en we organiseren veel workshops binnen of buiten de BSO. We werken daarvoor vaak samen met aanbieders uit de wijk. Ook tijdens de zomervakantie hoeven kinderen zich niet te vervelen! Met een vakantiepakket zijn onze BSO’ers in de zomervakantie welkom bij BSO Vakantieland. Zes weken lang zijn er dan allerlei uitdagende activiteiten rondom een thema.

Voorschoolse opvang

De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van Voorschoolse opvang. Deze opvang is open vanaf 07.00 uur. De medewerkers van de Voorschoolse zorgen ervoor dat de kinderen tijdig aanwezig zijn in hun klas.

Tussenschoolse opvang zonder extra kosten

Op de Dominicus hanteren we een continurooster. Dat houdt in dat alle kinderen tussen de middag op school blijven. De kinderen nemen hun lunch van thuis mee en eten deze in hun eigen groep op, onder begeleiding van de groepsleerkracht. Na de lunch hebben de kinderen nog een moment om even lekker buiten te spelen en de benen te strekken voor ze weer aan het werk gaan.
Aan de tussenschoolse opvang zijn geen extra kosten verbonden.

Informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over BSO Dominikids?
Kijk dan op de website of neem contact op met onze afdeling Klantadvies: klantadvies@kinderdam.nl / 010 44 300 36.

Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden via ons inschrijfportaal.