Open dag

Het aftellen is begonnen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Open dag

Het aftellen is begonnen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kindcentrum Dominicus opent de deuren op zaterdag 21 mei van 10.00 tot 12.30 uur. Wij willen iedereen in de gelegenheid stellen om, geheel vrijblijvend, een kijkje te nemen in ons Kindcentrum. Graag laten we aan u zien wie wij zijn en wat wij doen.

De open dag

Het team en onze ouders staan voor u klaar om aan u te laten zien waar de Domincus voor staat en wat wij doen om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast bieden we deze dag diverse, leuke activiteiten. Zo kunt u onder andere kennismaken met onze techniek-, plus- en klusklas en met onze gelukslessen en reguliere lessen. Ook kunt u kennismaken met onze aanbieder voor Buitenschool Opvang en met onze peuterspeelzaal. Ook is er de mogelijkheid om een lekker ijsje te halen, kunnen kinderen zich laten schminken, zijn er sportactiviteiten om aan deel te nemen en nog veel meer leuks. 
Grijp deze kans om al uw vragen te stellen of gewoon een kijkje te nemen!

Samen – Vertrouwen – Aandacht – Ontdekken – VeerKRACHT

Wie zijn wij​

Onderwijs en opvang onder één dak vanuit één visie.
Samen met de RVKO, KindeRdam en verschillende samenwerkingspartners vormen wij een Kindcentrum voor kinderen van 2 tot 13 jaar en maken we de zorg voor onze kinderen zo compleet mogelijk. 
Wij bieden een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen en hun ouders, waarin zij zich thuis kunnen voelen en waar een goede afstemming tussen onderwijs, ontspanning en zorg mogelijk is.

Verhinderd en toch nieuwsgierig?

Bent u verhinderd, maar wel geïnteresseerd? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een informatiegesprek en een rondleiding op een ander moment . 
Ook kunt u ons volgen via de verschillende Sociale Media kanalen: Instagram of Facebook

Ontmoet ons team